VÄLKOMMEN !

Välkommen till Hotell Belle Epoque, ett av de vänligaste, mest eleganta and tillmötesgående hotellen i Venedig. Beläget i hjärtat av Venedig, en kort promenade från tågstationen Santa Lucia och mitt i det livliga Cannaregiodistriktet i Venedig. Det prestigefyllda Hotell Belle Epoque erbjuder bekväma 3-stjärninga rum med utmärkt kundservice nära alla betydelsefulla landmärken i Venedig.

Flygresor

Kolla vår specialerbjudanden sida för regelbundna uppdateringar om de kampanjer vi har att erbjuda bara här på den officiella webbplatsen för Hotel Belle Epoque.

LÄGE

Hotel Belle Epoque Venice

Hotell Belle Epoques läge gör det till ett mycket populärt val bland besökare till Venedig. Beläget i Cannaregio, ett av de sex historiska områdena i Venedig och nära tågstationen Santa Lucia train station, Cannaergio-området innefattar Venedigs arkitektoniska och dekorativa stil, Canal Grande, Rialtobron, judiska ghettot, kyrkorna Santa Maria dei Miracoli, Sant’Alvise och Santa Maria Assunta, Ca’ d’Oro-palatset (det Gyllene Huset) – ansett att vara ett av de vackraste palatsen utmed Canal Grande, Palazzo Labia i sin baroquestil samt Isola di San Michele – kyrkogårdsön, vilken räknas till området.

Arkitektur

Hotel Belle Epoque Venice

Som ett komplement till de stora palatsen och de illustra kanalerna som gör Venedig berömt, omvälver Hotell Belle Epoque sina gäster med lystern från klassisk Venetiansk design. Dekoren är går i stilen Belle Époque (franska för Den Vackra Eran) – en gyllene tidsepok av fred på 1800-talet.

RUMS

Hotel Belle Epoque Venice

Alla rum är moderna, rena och komfortabla, och Hotell Belle Epoque erbjuder 39 nya rum, smakfullt inredda med klassisk venetiansk dekor, lugna färger, klassiska kandelabrar av Muranoglas och inredda med moderna möbler. Varje rum har sitt eget, privata badrum med dusch. Badrummet är kaklade och halls exceptionellt rena av vår dagliga städservice. Hårtork finns att tillgå. Alla rum är utrustade med luftkonditionering, färgtv med satellitkanaler, direkttelefon och internetanslutning.

SERVICE

Hotel Belle Epoque Venice

Hotell Belle Epoque erbjuder sina gäster ett brett spektrum av tjänster och exklusiva anläggningar med det enda syftet att göra din vistelse så bekväm och trevlig som det bara är möjligt. Noterbar är vår felfria kundservice. Har du några frågor eller har några speciella önskemål är vår uppmärksamma och trevliga personal redo att stå till din Vår reception erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp för ditt välbefinnande så väl som fax- internet- och email-möjligheter.

Språk som talas: portugisiska, franska, spanska, engelska, tyska.

LÄGE

Vårt hotell är beläget i mitt bland otaliga lokala restauranger som serverar rätter både fisk- och kötträtter, och erbjuder en internationell variation av smaker som har förvärvats genom stadens historiska förflutna och dess internationella handel.