TERVETULOA !

Tervetuloa Hotelli Belle Epoqueen, yhteen ystävällisimmistä, tyylikäimmistä ja mukautuvimmista hotelleista Venetsiassa. Sijaintimme on Venetsian sydämessä, lyhyen kävelymatkan päässä Santa Lucian rautatieasemalta ja keskellä Cannaregion vilkasta aluetta. Maineikas hotelli Belle Epoque loistavine asaikaspalvelijoineentarjoaa mukavat kolmen tähden huoneet lähellä kaikkia tärkeitä venetsialaisia maamerkkejä.

Erikoistarjoukset

Tarkista tarjouksemme sivu saat säännöllisiä päivityksiä tarjouksia meillä on tarjolla vain täällä virallisilla verkkosivuilla Hotel Belle Epoque.

SIJAINTI

Hotel Belle Epoque Venice

Hotelli Belle Epoquen sijainti tekee siitä hyvin suositun Venetsiassa vierailevien keskuudessa. Se sijaitsee Cannaregion (yksi Venetsian kuudesta historiallisesta alueesta) alueella, lähellä Santa Lucian rautatieasemaa. Cannaregion alueella on venetsialaista arkkitehtuuria, sisältäen koristetyylejä Grand Canalin varrelta, Rialton sillalta, juutalaisesta ghettosta, Santa Maria dei Miracolin kirkoista, Sant’Alvisesta, Santa Maria Assuntasta ja Ca’ d’Oron (kultainen talo) palatsista. Grand Canalin alueella on myös yksi kauniimmista palatseista, barokkilainen Palazzo Labia, sekä Isola di San Michelen hautausmaa-saari.

Arkkitehtuuri

Hotel Belle Epoque Venice

Suuret palatsit ja maineikkaat kanavat tekevät Venetsiasta kuuluisan, jota täydentääHotelli Belle Epoquen klassinen venetsialainen sisustus, jonka säteilystä vieraat pääsevät nauttimaan. Sisustus on Belle Époquen tyylistä (ranskalainen kaunis ajanjakso) - 1800-luvun rauhan kultaista aikaa Euroopassa. Kaikki huoneemme ovat moderneja, siistejä ja mukavia.

HUONEET

Hotel Belle Epoque Venice

Hotelli Belle Epoquen39 uutta huonetta on suunniteltu hyvällä maulla, klassisella venetsialaisella tyylillä, rauhallisilla väreillä sekä klassisilla Muranon lasikattokruunuilla. Kalustus on moderni. Jokaisessa huoneessa on oma yksityinen kylpyhuone ja suihku. Kylpyhuoneet on kaakeloitu, ja ne pidetään poikkeuksellisen puhtaina päivittäisellä siivouksella.Hiustenkuivaaja onasiakkaiden käytettävissä. Kaikissahuoneissa on ilmastointi, väritelevisiosatelliittikanavilla, puhelin jainternet-yhteys.

PALVELUT

Hotel Belle Epoque Venice

Hotelli Belle Epoque tarjoaa myös laajan valikoiman palveluja ja ylelliset mukavuudet vierailleen tavoitteenaan tehdä vierailustasi niin mukava ja nautinnollinen kuin mahdollista. Ylivoimainen palveluistamme on virheetön asiakaspalvelumme. Jos haluat tehdä kyselyn tai erikoisen pyynnön, kohtelias ja huomaavainen henkilökuntamme auttaa mielellään. Vastaanottomme tarjoaa myös vierailleen matkatavarasäilytyksen ja tallelokeron , sekä lisäksi faxi-, internet- ja sähköpostipalveluja.

Kielet: portugali, italia, ranska, espanja, englanti, saksa.

SIJAINTI

Hotellimme sijaitsee myös keskellä lukemattomia loistavia paikallisia ravintoloita, jotka tarjoavat merenherkkuja ja mannermaista ruokaa. Tarjolla on myös aidosti kansainvälisiä makuja, jotka on peritty kaupungin historiallisesta menneisyydestä osana jättimäistä historiallista kauppaa