VELKOMMEN !

Velkommen til Hotel Belle Epoque, en af de hyggeligste mest elegante og imødekommende hoteller i Venedig. Beliggende i hjertet af Venedig, en kort gåtur fra togstationen Santa Lucia og i midten af, den travle bydel Cannaregio i Venedig. Det prestigefyldte Hotel Belle Epoque tilbyder komfortabel 3 stjernet indkvartering med fremragende kundeservice tæt på alle de vigtige venetianske vartegn.

Tilbud

Tjek vores tilbud side for regelmæssige opdateringer om de kampagner, vi har på tilbud kun her på den officielle hjemmeside for Hotel Belle Epoque.

PLACERING

Hotel Belle Epoque Venice

Belle Epoque Hotellets beliggenhed gør det til et meget populært valg blandt besøgende til Venedig. Beliggende i Cannaregio, en af de seks historiske kvarterer i Venedig og tæt på Santa Lucia Togstation, Cannaergio området i Venedig omfatter Venedigs arkitektoniske og dekorative stilarter, Canal Grande, Rialtobroen, den jødiske ghetto, kirkerne Santa Maria dei Miracoli , Sant'Alvise og Santa Maria Assunta, palazzo Ca 'd'Oro (Gyldne hus) - Betragtes som en af de smukkeste paladser på Canal Grande, det barokke Palazzo Labia og Isola di San Michele Kirkegårds ø er også er forbundet med distriktet.

Arkitektur

Hotel Belle Epoque Venice

Supplerende de store paladser og kanaler der gør Venedig berømt , bader Hotel Belle Epoque gæster i udstråling af klassisk venetiansk design. Indretningen er i stil med Belle Epoque (fransk for den smukke æra) - en guldalder af fred i det 19. århundredes Europa.

VÆRELSER

Hotel Belle Epoque Venice

Alle værelser er moderne, rene og komfortable og Hotel Belle Epoque byder på 39 nye værelser, smagfuldt indrettede med klassisk venetiansk indretning, rolige farver, klassiske Murano glas, lysekroner og fyldt med moderne indretning. Hvert værelse har sit eget private badeværelse og brusebad. Badeværelserne er flisebelagte og holdes undtagelsesvis rene af vores rengørings service dagligt. En hårtørrer er til gæsternes rådighed. Alle værelser har aircondition, farve-tv med satellit, telefon og internetforbindelse.

YDELSER

Hotel Belle Epoque Venice

Hotel Belle Epoque tilbyder også en bred vifte af ydelser og eksklusive faciliteter til alle sine gæster med det ene formål at gøre dit ophold så behageligt og rart som muligt. Fremtrædende blandt disse tjenester er vores fejlfri kundeservice. Hvis du ønsker at foretage nogen særlig anmodning eller forespørgsel, vil vores høflige og opmærksomme personale med glæde hjælpe. Vores reception tilbyder således en bagageopbevaring og pengeskab for gæsters bekvemmelighed i tillæg til fax, internet og e-mail-tjenester.

Sprog: portugisisk, fransk, spansk, engelsk, tysk.

PLACERING

Vores hotel er også midt i et utal af fremragende lokale restauranter som serverer skaldyr og fastlands retter, og tilbyder en virkelig international aroma der er nedarvet fra byens historiske fortid som en kæmpe i den internationale handel